четвъртък, 6 декември 2018 г.

Химията на Купър и Гага, увековечена от Питър Линдберг


Мислех да пусна този пост още вчера, точно два месеца след като „Роди се звезда“ излезе по кината, но днес се оказа, че обявяват номинациите за „Златен глобус“ – и да, филмът е номиниран в 5 категории (за най-добра драма, режисьор, актьор, актриса и оригинална песен за “Shallow”)!


Та, по този повод реших най-после да събира на едно място всички снимки от официалната сесия на един от любимите ми фотографи – Питър Линдберг, за филма. Харесвам погледа му и чувството за интимност, което успява да постигне в потретите. Това го прави и подходящият човек за официалните кадри към „Роди се звезда“, където камерата предпочита близките планове и суровия, неподправен вид на героите.


Една от снимките все още ми стои като тапет в телефона и не, не ми омръзва да чета и слушам за Брадли Купър, Лейди Гага, историята около запознанството им и заснемането на „Роди се звезда“, за който продължавам да твърдя, че досега у нас не се шумя достатъчно (и даже обясних тук повече защо трябва да го гледате). Все още обаче може да го видите в някой и друг останал час от програмата на кино салоните.


А докато дойде време за „Златните глобуси“, мисля да принтирам и окача у нас някой от следните кадри.




































П.С. Предупреждавам предварително за наводнението от постове на тема „Роди се звезда“, което сигурно ще има в блога през идните месеци. #sorrynotsorry


0 коментара:

Публикуване на коментар