понеделник, 27 април 2015 г.

Наградният сезон и неговите най-стилни дами


 От наградния сезон светът запомня не само носителите на престижни награди, но и тези, внесли най-много красота с присъствието си. В нестрогоопределен ред ви представям своя личен топ пет на стилните дами в началото на 2015 и техните най-впечатляващи моменти на червения килим.


Ема Стоун
Получилата редица номинации за ролята си в „Бърдмен” актриса е известна и със страхотния си усет към модата. Попаденията й тази година няма как да останат неоценени.






Вляво: Семпло, но ефектно начало на официалните събития с гащеризон Lanvin по случай „Златен глобус” (Golden Globe Awards). Вдясно: По време на Наградите на Актьорската гилдия (Screen Actors Guild Awards) отбелязва ярко присъствие с нестандартно творение Dior Couture

ВлявоНа границата между нежно и дръзко с малка черна рокля Monique Lhuillier на Филмовите награди „Независим дух” (Independent Spirit Awards)ВдясноОслепителна симбиоза с Elie Saab Couture във вечерта на Оскарите (Academy Awards).
 



Лупита Нионго

След спечелването на филмовите критици, кенийската чаровница продължава да получава одобрение и от модните. Макар миналогодишните й тоалети да ми харесват с една идея повече, носителката на „Оскар” е потвърждение на максимата, че жената „прави” роклята, а не обратното.



ВлявоФеерия  с цветни мотиви от Giambattista Valli Couture се носи из червения килим на наградите „Златен глобус”. Вдясно: Elie Saab е името зад това смело съчетания от многоцветен принт и черно райе, използвано за Наградите на Актьорската гилдия.

Calvin Klein е изборът за двете рокли в Оскаровата нощперлените елементи в бяло контрастират с кожата на черната перла (вляво). Насладата за окото по време на афтърпартито е постигната в комбинация злато и шоколад.




Фелисити Джоунс 
Младата англичанка заслужи световно внимание с изпълнението си в „Теорията на всичко”. Извън големия екран продължава да пленява с аристократичното си излъчване и изискан вкус.






ВлявоКласика и елегантност благодарение на Christian Dior Couture, демонстрирани по време на „Златен глобус”. ВдясноИзкусителна и женствена в черна дантела на Dolce & Gabbana на филмовите награди „Изборът на критиците” (Critics’ Choice Movie Awards).

ВлявоПо случай Наградите на Продуцентската гилдия (Producers Guild Awards) е избрано романтично творение Valentino, придаващо излъчване на принцеса. ВдясноВ нежнорозова прегръдка от Balenciaga за Наградите на Актьорската гилдия.

                                                                                      


Джесика Частейн
Макар по-скоро пренебрегната откъм отличия този сезон, американската актриса присъства не по-малко достойно и запомнящо се на събитията му. Докато при избора й на дрехи се забелязва разнообразие от цветове и форми, излъчваното от калифорнийската красавица сияние е нейната константа.
Вляво:Визията за вечерта на Златните глобуси е вдъхновена от класическите години на Холивуд, а за блясъка допринася и произведението на Versace. ВдясноФормите и бродериите на роклята Antonio Berardi носи азиатски полъх по време на „Изборът на критиците”.

Вляво: Този вариант на малка черна рокля Saint Laurant внася свежо и младежко усещане по време на Филмовите награди ”Независим дух”. Вдясно: Наблягайки върху извивките, Givenchy подчертава женствеността без да показва твърде много на червения килим по случай Оскарите.


Кристин Тейгън
Американският модел присъства на някои от най-важните вечери, за да придружи съпруга си Джон Леджънд, чиято песен Glory към филма Selma му донесе “Златен глобус” и „Оскар”. Предпочитаните от нея дълги рокли, я превръщат в изящна статуетка, не по-малко желана от тези, раздавани на церемониите.



Вляво: Изборът за наградите „Златен глобус” е полупрозрачен модел на Zuhair Murad, чиято красота е в множеството украшения. Вдясно: В семпла рокля Emilio Pucci с акцент върху детайлите, деликантно разкриващи сантиметри от тялото й на наградите "Грами". ДолуКогато Zuhair Murad съчетае романтика и , резлутатът е разкош, достоен за повод като наградите „Оскар”.

Кои от тези визии ви харесват най-много и имате ли други фаворити? Споделете кои известни личности ви накараха да въздъхнете по техните тоалети този сезон. 

0 коментара:

Публикуване на коментар